018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Slavković: U pijace treba ulagati (VIDEO)

Komentari: isključeni
Tagovi: ,

U gradske pijace treba ulagati, a JP “Tržnica” ima punu podršku Grada, rekao je zamenik gradonačelnika Ljubivoje Slavković na prijemu u Gradskoj kući povodom manifestacije „Dani pijace“. U razgovoru sa direktorima iz cele Srbije bilo je reči i o mogućem javno-privatnom partnerstvu preduzeća koja pružaju ovakav vid usluge.

Direktori pijaca u Nišu bi zajedničkim snagama mogli da dođu do najboljeg rešenja o javno – privatnom partnerstvu, ali tako da se ne ugrozi javni interes i značaj same delatnosti, rekao je na sastanku sa direktorima pijaca iz cele Srbije zamenik gradonačelnika Ljubivoje Slavković. On dodaje i da je upliv privatnog kapitala u javnu sferu već odavno prisutan u mnogim zapadnim zemljama i da je to dobra podloga za zdravu konkurenciju.

Zamenik gradonačelnika ističe da stanje nije loše samo na niškoj pijaci već je situacija slična i u Beogradu i Novom Sadu.

JP “Tržnica” odlično posluje, njeno poslovanje se poboljšava iz godine u godinu, a Grad će je u svim planovima i poduhvatima podržati, dodaje Slavković.

Povezane vesti