018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Slavković i Mirković isključeni iz SNS-a

Predsednik Skupštine grada Zaječara Saša Mirković isključen je iz SNS na sednici Izvršnog odbora te partije jer nije ispunio odluku Glavnog odbora stranke da podnese ostavku na jednu od funkcija, potvrdio je agenciji Beta Radomir Nikolić. Mirković je poslanik SNS u Skupštini Srbije i predsednik Skupštine grada Zaječara. Nikolić je dodao da je iz istih razloga isključen je i zamenik gradonačelnika Niša Ljubivoje Slavković, koji je bio i na funkciji člana skupštine „Jugoistoka“.

Zamenik gradonačelnika Niša Ljubivoje Slavković potvrdio je danas Tanjugu da je odlukom Izvšnog odbora SNS isključen iz te stranke, jer se nije odrekao jedne od funkcija koje je obavljao.

Slavković je rekao da je isključen iz članstva, jer nije podneo ostavku na mesto člana Skupštine Privrednog društva „Jugoistok“.

„Odluka Izvšnog odbora SNS je neracionalna i nezakonita“, rekao je Slavković.

On je rekao da neće podneti ostavku na mesto zamenika gradonačelnika, ali da očekuje da bude pokrenut postupak za njegovo razrešenje.

Očekuje se da Gradski odbor SNS u Nišu raspravlja o smeni Slavkovića i drugih članova stranke koji se nisu odrekli duplih fuinkcija.

 

 

 

 

Povezane vesti

  • SNS bot

    Al je bar zaposlio ćerku u EPS. Ništa mu ne možete!