018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Skroman doček Nove godine ? (VIDEO)

Od:
Komentari: isključeni

Predstojeću Novu godinu mnoge Nišlije će, kažu, zbog finansijske situacije, uglavnom dočekati kod kuće. Iako su cene dočeka u restoranima, klubovima i hotelima slične prošlogodišnjim, puno je građana koji za ovakav provod ne mogu da izdvoje novac.
Cene u ugostiteljskim objektima visoke su za džepove mnogih Nišlija. Kako dočeka na gradskom Trgu neće biti, zbog loše finansijske situacije, nije malo onih koji će Novu godinu dočekati u kućnoj atmosferi.
Mnogi restorani i kafane svoje ponude već su objavili, a u cene dočeka uračunata je hrana, kao i neograničeno piće.
Za doček u niškim kafanama “Galija“ i “Lion 3“, na primer, treba izdvojiti 4.000 dinara, dok je u restoranu “Premijer“ cena 2.300 dinara. U klubovima, diskotekama i kafićima, cene su, shodno ponudi, jeftinije. Tako na primer, za kartu za najluđu noć u “Irskom pab-u“ potrebno je izdvojiti 1.000 dinara, dok karta za provod u “Cubo club-u“ košta 2.000 za dame i 2.400 dinara za muškarce. Nešto jeftinije je u klubu “Clinika“ gde je ulaz 200 dinara, a malo skuplji provod je u diskoteci “Dymond“ 499 dinara. I mnogi kafići organizuju doček, pa je tako u kafiću “Truba“ najluđa noć uz hranu i neograničeno piće 2.900 dinara. Mnogu niški hoteli odavno su rasprodati. U hotelima “Grand“, u kome doček košta 69 evra i “Aleksandar“, gde je cena 50 evra, ostalo je još vrlo malo mesta. Ipak, iz ovih hotela kažu, da će imati veliki broj gostiju iz susedne Bugarske.