018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Skopljanska rekonstruisana do kraja februara (VIDEO)

Komentari: isključeni
Tagovi: ,

Skopljanska ulica u centru grada biće u celini rekonstruisana do kraja februara. Za ovu namenu izdvojena su tri i po miliona dinara iz Programa periodičnog održavanja za 2014. godinu, kaže Branislav Jovanović, izvršni direktor Direkcije za izgradnju grada, koji najavljuje rekonstrukciju još 6 ulica iz programa Kapitalnog održavanja. Vrednost ove investicije je sto pedeset miliona dinara.

Nastavljaju se radovi na kompletnom uređenju ulica u užem gradskom jezgru. U toku su radovi na podizanju starog sloja asfalta u Skopljanskoj ulici. Pored kolovoza i ivičnjaka u ovoj ulici biće uređeni i trotoari sa zelenim površinama.

U Direkciji nastavljaju sa uređenjem niških ulica. Očekuje se početak građevinskih radova na kompletnom uređenju još 6 vrlo prometnih ulica i to: Dušanove, Hajduk Veljkove, Durmitorske, Pribojske, Humske i ul. Marina Držića.

Uređenje osnovnih škola na gradskom i seoskom području, biće jedan od prioriteta rada i u ovoj godini. Za uređenje i dogradnju još 9 učionica OŠ „Branko Miljković“ obezbeđen je novac, pa se uskovo očekuje početak građevinskih radova.

Povezane vesti