018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Sinđelić piše treću žalbu

Omladinski fudbalski klub Sinđelić ne odustaje od namere da dokaže da se s pravom žalio na utakmicu sa Moravom u Ćupriji, kada je za domaćina nastupio fudbaler koji nije imao na to pravo. Žalba niškog srpskoligaša, uprkos nepobitnim dokazima, odbijena je u dva stepena. Sada je rukovodstvo Sinđelića uputilo žalbu za zaštitu zakonitosti Pravilnika o takmičenjima Fudbalskog saveza Srbije. O njoj će se izjasniti Izvršni odbor Fudbalskog saveza regiona istočne Srbije, na sednici koja je zakazana za 28. jun.

U međuvremenu Sinđelić i Radnik iz Surdulice odigraće i revanš-susret ”baraža” za prvaka Srpske lige – istok. Podsetimo, Radnik je u prvoj utakmici u Nišu slavio sa 3:0 i veoma je blizu da u nedelju pred svojim navijačima proslavi plasman u Prvu ligu. Šta će se posle toga događati za ”zelenim stolom” nije lako predvideti, jer ,kako ističu u Sinđeliću, kristalno jasni dokazi očigledno nisu bili dovoljni da se utakmica sa Moravom registruje u korist najstarijeg niškog fudbalskog kluba.

OFK Sinđelić je za četvrtak zakazao konferenciju za novinare, u Hotelu ”My Place” od 11 časova, kada će se ponovo govoriti o žalbi, ali i o učinku nekih fudbalera u prvoj utakmici ”baraža”. Kako je za NTV izjavio generalni sekretar ”orlića” Radomir Denčić, postoji sumnja da se pojedini njihovi fudbaleri nisu dovoljno trudili da stignu do uspeha u duelu sa Surduličanima.

Povezane vesti

  • Nislija

    Eh i dalje su vam drugi krivi.Pa trebali ste da pokazete na terenu da vredite,posle onog debakla od 0:3 ne bi trebali vise da se oglasavate…