018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

SG: Referendum za opstanak Niške televizije (VIDEO)

Odbornici Skupsštine grada Niša jednoglasno su usvojili predlog o pokretanju inicijative za raspisivanje referenduma o transformaciji NTV-a u regionalni javni servis.

Inicijativu Niške televizije za izmenu nacrta Zakona o informisanju kojom se NTV-u pruža mogućnost da postane regionalni javni servis podržali su predstavnici svih parlamentarnih partija.

Inicijativa će biti predata Vladi Republike Srbije, Narodnoj skupštini, lokalnim samoupravama i osnivačima medija.

Povezane vesti

 • Samo svoj

  KONACNO SMO MI IZ JUZNE SRBIJE-SAZRELI…! MOZDA SU NAM SVA ONA DESAVANJA tj.PONIZAVANJA VEZANA ZA PROSLAVU MILANSKOG EDIKTA U NISU OVE GODINE POMOGLA DA POTPUNO OTVORIMO OCI !!! NECEMO VISE DA DOZVOLIMO DA NAS VLAST U BEOGRADU TRETIRA KAO GRADJANE DRUGOG REDA!! SVA PRAVA KOJA IMAJU VOJVODJANI ZELIMO I MI, PA I REGIONALNI RTV JAVNI SERVIS !! JA BIH ( zbog ustede ) ISTOVREMENO RASPISAO REFERENDUM SA PITANJEM „DA LI STE ZA TO DA SE OSNUJE AUTONOMNA POKRAJINA JUGO-ISTOCNA SRBIJA SA SEDISTEM U NISU ? „

 • Reglaža Brengalija

  Niška televizija će opstati samo ako njome počne da upravlja bard niškog novinarstva, čovek prefinjenih manira, lafčina i boem Aleksandar Đokić…sve ostalo rezultiraće ogromnom tranzicionom nepravdom nad ovim javnim gradskim servisom usled nedostatka kredibilnih kadrova…ali Aleksandar Đokić čovek je sa vizijom.

  • mile

   Bože kakva glupost.Da li ti znaš šta uopšte znači izraz ,,bard novinarstva,,?Aca Djokić ima još puno,puno,puno da uči i puno puno puno da radi a ne da ide okolo i pokazuje svoj isplatni listić i ponaša se kao Kalimero.Televiza će opstati i biti prava i objektivna kada u njoj ne budu radili ljudi koji su tu dovedeni po partijskoj pripadnosti nego zato što stvarno znaju posao novinara i spremni su da se odupru pritisku brojnih uticaja moći.