018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Šesti sajam zapošljavanja i stručnih praksi 3. i 4. marta (VIDEO)

Komentari: isključeni
Tagovi: , ,

Šesti sajam zapošljavanja i stručnih praksi u Nišu biće održan 3. i 4. marta u sali Elektronskog fakulteta. Namenjen je studentima, diplomcima i postdiplomicma, kažu organizatori i dodaju da je svoje prisustvo na sajmu potvrdilo 20 kompanija iz zemlje i sveta, uglavnom iz oblasti Informacionih tehnologija.

Gde tražiti i kako naći kvalitetan posao u struci samo su neka od pitanja studenata koja sebi postavljaju tokom i posle studiranja. Odgovore mogu da dobiju na šestom sajmu zapošljavanja u Nišu, koji će ove godine pod sloganom: “Ne čekaj ni trena, jer tvoja karijera počinje ovde.”

Prisustvo na sajmu potvrdilo je 20 renomiranih kompanija iz zemlje i sveta, kažu organizatori iz studentske organizacije BEST.

Trenutno je u bazi podataka za traženje posla studentske organizacije oko 2600 biografija, koje poslodavci mogu u svakom trenutku da pogledaju. Sajam traje 3. i 4.marta u holu Elektronskog fakulteta. Počinje u 10 sati, a završava u 18 časova, dok su prezentacije kompanija i druženja sa poslodavcima zakazane u podne.

 

Povezane vesti