018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

„Sektor ekonomije – vruć krompir“

Komentari: isključeni

Prvi čovek URS-a u Nišu Branislav Jovanović za NTV je prokomentarisao aktuelne događaje oko rekonstrukcije Vlade.

Lider Ujedinjenih regiona Srbije u Nišu kaže da žele i u ovoj lokalnoj vlasti, što su od početka, čak i po cenu trzavica, želeli, da se nastavi sa procesom izgradnje, jer samo ulaganje u infrastrukturu znači razvoj i napredak grada.

- Mi smo spremni da, ukoliko smo potrebni, damo taj odlučan doprinos, jer smo pokazali i dokazali da znamo da radimo i, jednostavno, iza nas stoje rezultati – ističe Jovanović.

Na pitanje da li će se izlazak URS-a iz republičke Vlade odraziti i na koaliciju na lokalnom nivou, Jovanović kaže da na takav rasplet događaja nema uticaja.

- Što se tiče republičkog nivoa činjenica je da URS izlazi iz Vlade, a što se tiče lokalnog, to je nešto na šta ne možemo da utičemo, ali smo spremni za sve načine delovanja, i pozicione i opozicione, jer nam to nije prvi put – navodi Branislav Jovanović.

Lider URS-a u Nišu smatra da onaj ko se uhvati za ekonomiju i finansije sigurno neće dobro proći ne samo u Srbiji, nego i u Evropi i da onaj ko vodi taj sektor u Republici, ali i u Gradu, sigurno nije popularna ličnost.

- Znam da nam je privreda u krizi, ne samo naša nego i evropska, zato sam siguran da taj vruć krompir, koji smo mi ispustili iz ruku, neće usrećiti one koji su se uhvatili tog posla. A što se tiče nas, kao političke opcije, mi ćemo učiniti sve da od Niša napravimo veliko gradilište - ističe u izjavi NTV-u predsednik URS-a u Nišu, Branislav Jovanović.

 

Povezane vesti