018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Sekretar VSS podneo ostavku, Vojvodina i Bečej za Babića

Generalni sekretar Vaterpolo saveza Srbije (VSS) Marko Stefanović podneo je ostavku na tu funkciju kako bi, kako je naveo, novi predsednik saveza nesmetano izabrao sardnike i obavljao svoj posao.

- Podnosim ostavku na mesto generalnog sekretara VS S, kako bih ovim činom omogućio da novi predsednik VS S na predstojećoj sednici Skupštine nesmetano izabere prvog saradnika, kao i tim sa kojim bude želeo da radi. Bila mi je čast i ponos što sam u prethodnih sedam godina obavljao funkciju prvog operativca VSS – navodi se u dopisu koji je Stefanović uputio predsedniku Skupštine Živi Cvjetićaninu i predsedniku Koordinacionog odbora Aleksandru Šoštaru.

Kandidati za predsednika VSS su šef poslaničke grupe Srpske napredne stranke u skupštini Srbije Zoran Babić i bivši reprezentativac, a sada generalni sekretar Demokratske stranke i predsednik opštine Novi Beograd Aleksandar Šapić.

Babića su podržali „Crvena zvezda“, „Partizan“, „Radnički“ iz Kragujevca, niški „Nais“, a danas je dobio podršku novosadske Vojvodine i Bečeja. Šapićevu kandidaturu podržali su „Singidunum“, „Zemun“ i „Novi Beograd“. Izborna skupština VSS održaće se sutra, 18. septembra, od 12 sati u beogradskom hotelu M.

Povezane vesti