018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Sednica Vlade Srbije u ponedeljak u Nišu (VIDEO)

Komentari: isključeni

Vlada Srbije zasedaće u Nišu 28. jula u zgradi Banovine, povodom obeležavanja 100 godina od početka Prvog svetskog rata, potvrdio je za NTV gradonačelnik Niša, Zoran Perišić. Delegacija Niša, koju je predvodio gradonačelnik Perišić, danas je u Beogradu razgovarala sa potpredsednicom Vlade, Zoranom Mihajlović.

Gradonačelnik Perišić potvrdio je da će sednica Vlade biti održana u Nišu, tačno na stogodišnjicu od početka Prvog svetskog rata.

,,Upravo sam završio konačne pregovore tim povodom i definitivno je određen datum. Proverili smo detalje i pripreme teku po planu, a prema informacijama koje imam, biće i prenosa uživo”, rekao je Perišić.

Gradonacelnik Niša i predstavnici lokalne samouprave danas su se sastali sa potpredsednicom Vlade i ministarkom građevinarstva, Zoranom Mihajlović. Tema razgovora bila je poboljšanje uslova funkcionisanja loklane smouprave.

Prema Perišićevim rečima, dobijena su čvrsta obećanja da će se stvoriti uslovi za funkcionisanje niškog aerodroma.

Inače, sednica Vlade, koja će bit održana u ponedeljak u Nišu, imaće svečarski, ali i radni karakter, a kako nezvanično saznajemo, tada bi trebalo da se odlučuje i o smeni pojedinih direktora javnih preduzeća.

Povezane vesti