018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Sedmi međunarodni letnji akademski kurs u Nišu (VIDEO)

Komentari: isključeni

Dvadeset pet studenata iz Evrope, kao i 15 akademaca Univerziteta u Nišu učestvuje na sedmom Međunarodnom letnjem akademskom kursu u našem gradu. Niz stručnih predavanja, treninga i radionica na temu web programiranja od 20. do 30. jula organizovalo je lokalno Udruženje studenata tehnike Evrope – BEST Niš.

Od 20. do 30. jula 25 studenata iz Evrope ima priliku da od profesora niškog Univerziteta i vodećih predstavnika IT kompanija nauči nešto više o web programiranju. Create Opportunities Dream Excitement naziv je desetodnevnog kursa koji organizuje Udruženje studenata tehnike Evrope BEST iz Niša.

U isto vreme ovo je šansa za sve koji učestvuju na ovom desetodnevnom kursu da se upoznaju sa kulturom i tradicijom svojih vršnjaka iz raznih delova sveta.

Na Međunarodnom letnjem akademskom kursu učestvuje i 11 studenata sa Ruske carske akademije, istakao je glavni organizator kursa, Aleksandar Benić. A kako učesnici navode, Nišlije su ih posebno očarale, a naš grad je upravo ovog leta postao njihova omiljena destinacija.

Povezane vesti