018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Kompletan odbor aleksinačkog LDP-a prešao u SNS [UPD] (VIDEO)

Komentari: isključeni

 Opštinski odbor Liberalno demokratske partije u Aleksincu prešao je u Srpsku naprednu stranku.

Glavni motiv prelaska je, kako navodi dosadašnji predsednik opštinskog LDP-a u Aleksincu, Nebojša Ćirić, višegodišnja nebriga centrale stranke za lokalne odbore.

Dobrodošlicu u SNS poželeo im je i predsedavajući Okružnog odbora Srpske napredne stranke prof dr Zoran Perišić i poručio da su naprednjaci otvoreni za saradnju sa svim kvalitetnim, vrednim i poštenim ljudima.

Odbornička grupa SNS-a u Skupštini Opštine Aleksinac dobila je pojačanje. Sedam članova aleksinačkog LDP-a pristupili su naprednjacima, potvrdio je predsedavajući Okružnog odbora SNS-a, prof dr Zoran Perišić.

Politika SNS-a privlači veliki broj ljudi koji su prepoznali interese države koja intenzivno radi da Srbiju vrati na put pobede, rečeno je u aleksinačkom odboru naprednjaka.

Predsednik opštinskog odbora Srpske napredne stranke i predsednik opštine Aleksinac, Nenad Stanković izjavio je da svi koji prihvataju program koji je profilisala SNS u Vladi Srbije dobrodošli su u njene redove.

Podsetimo, LDP na prethodnim lokalnim i parlamentarnim izborima nije prešao cenzus u Aleksincu, a trenutno na vlasti su Sprska napredna stranka, socijalisti sa koalicionim partnerima i Ujedinjeni regioni Srbije.

Povezane vesti