018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Saradnja sa drugim institucijama socijalne zaštite prioritet (VIDEO)

Komentari: isključeni
Tagovi: , ,

Na jučerašnjem zasedanju Skupštine grada, dosadašnjem direktoru Centra za socijalni rad “Sveti Sava”, Zoranu Joviću produžen je mandat. Kako je za Nišku televiziju izjavio, jedan od prioriteta u nastavku poslovanja centra biće poboljšanje saradnje sa ostalim institucijama preko kojih građani ostvaruju svoja prava.

Najbitniji zadatak Centra za socijalni rad u narednom periodu je da poboljša saradnju sa ostalim sektorima u gradu, koja je, kako kaže direktor Zoran Jović, neophodna za dobro funkcionisanje centra. Ministarstvo rada i socijalne politike, uprava za dečju, socijalnu i primarnu zdravstvenu zaštitu, i Gradsko veće, samo su neke od institucija od kojih zavisi poslovanje Centra za socijalni rad “Sveti Sava”.

Zoran Jović kaže da sa centrom za dečju, socijalnu i primarnu zdravstvenu zaštitu imaju odličnu saradnju, ali da se njihove nadležnosti, iako ih mnogi mešaju, dosta razlikuju.

Podsećamo, na jučerašnjoj skupštini, Zoranu Joviću produžen je mandant i on će i nadalje obavljati funkciju direktora centra za socijalni rad.

Povezane vesti