018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Saradnja policije i gradskih opština

Komentari: isključeni
Tagovi: ,

Nedelju dana nakon postavljenja, novi načelnik niške policije Srđan Grekulović uveo je novine. Naime, on će u narednom periodu razgovarati sa najvišim predstavnicima opština koje pokriva Policijska uprava Niš, o mogućnostima saradnje, sa ciljem da se poboljša bezbednost. Tim povodom Grekulović se sastao sa predsednikom opštine Crveni krst Darkom Bulatovićem.

Efikasniji rad policijskih ispostava u svim delovima grada biće prioritet niške policije u narednom periodu, najavljuje novi načelnik Srđan Grekulović. On dodaje da od gradskih i opštinskih institucija očekuje podršku, kako bi bezbednost građana bila na najvišem nivou.

Predsednik opštine Crveni krst Darko Bulatović kaže da je opština i do sada imala uspešnu saradnju sa policijom. On je istakao da mu je bezbednost građana na prvom mestu, pa je predstavnicima policije ponudio pomoć u radu, gde god je to moguće.

Bulatović je rekao i da mu je drago što je Niš, posle tri godine, napokon dobio načelnika policije i što je Crveni krst prva opština koju je on obišao. U znak dobrodošlice predsednik ove opštine Grekuloviću je uručio i zlatnik sa likom cara Konstantina.

Povezane vesti