018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Šansa za reprogram do kraja novembra (VIDEO)

Komentari: isključeni
Tagovi: , ,

„Jugoistok“ podseća da rok za potpisivanje ugovora o reprogramu duga ističe  krajem novembra. Kažu da je do sada ugovor potpisala polovina korisnika i da su relativno zadovoljni brojem ugovora. Oni koji propuste šansu da smanje dug i podele ga u nekoliko rata verovatno neće dobiti drugu priliku, kažu u Distribuciji. Njih, narednih meseci verovato čekaju isključenje i tužba.

Od 170.000 dužnika, ugovor o reprogramu duga sa niškim „Jugoistokom“ potpisalo je 56.000. Među njima je najviše onih koji duguju do 100.000 dinara. Tako su dosadašnjim reprogramom pokrivene četiri od trideset i jedne milijarde duga.

Smanjenje duga zavisi od broja rata na koje se ugovor potpisuje. Ko ne može do šaltera, može da se javi telefonom. Poziv na broj 0800 018 000 je besplatan. Ugovor o reprogramu radnici distribucije donose na kućni prag. EPS podseća da je ovo najpovoljniji i poslednji reprogram koji nudi. Ko ga ne potpiše isključiće mu struju i tužiti.

Rok za potpisivanje ugovora o reprogramu je 30. novembar. Šalteri distribucije narednih dana rade produženo. Otvoreni su i subotom do 20 sati .

 

 

 

 

Povezane vesti