018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Sajam zapošljavanja za studente i diplomce

Komentari: isključeni

Devetnaesti sajam zapošljavanja “Career days“ biće održan u četvrtak, 11. aprila u Regionalnom centru za edukaciju sa početkom u 10 sati.

Organizatori sajma očekuju učešće 250 diplomiranih studenata i apsolvenata niškog Univerziteta, koji će posle stručnih radionica i selekcije, obaviti razgovor sa predstavnicima velikih kompanija.

Organizator 19. Sajma zaposljavanja „Career days“, Međunarodno udruženje studenata „AISEC“ Niš, od prošle godine promenilo je koncept ove manifestacije, opredeljujući se za radionice i direktan kontakt između studenata i kompanija koje su zainteresovane da na delu vide mlade stručnjake.

I ove godine posebnu pomoć i doprinos u organizaciji Sajma zapošljvanja, pružice GO Medijana, koja posebnu pažnju poklanja mladim Nišlijama.

Udruženje „AISEC“ okuplja 117 zemalja sveta. Pored Niša, ima svoje kancelarije i u Beogradu, Novom Sadu i Kragujevcu. Uz razvijenu praksu i pomoć prilikom zapošljavanja, ovo udruženje organizuje razmenu studenata završnih godina studiranja.

Prema oceni organizatora, od 250 prijavljenih, posebno interesovanje za 19. Sajam zapošljavanja, pokazali su studenti ekonomskog i tehničkih fakulteta Univerziteta u Niš, i to ne slučajno, jer su to profili stručnjaka za koje su strane kompanije posebno zainteresovane.

Povezane vesti