018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Sajam zapošljavanja u Nišu (VIDEO)

Komentari: isključeni

Više od 20 poslodavaca, među kojima i Beneton, Džonson elektrik i Kopeks, ponudiće oko 300 radnih mesta na predstojećem sajmu zapošljavanja, koji se u utorak održava na niškom Sajmištu kod Merkatora, najavio je za NTV direktor niške filijale Nacionalne službe za zapošljavanje Boban Matić.

Matić poručuje zainteresovanima da sa sobom treba da ponesu ,,si-vi“ i da budu spremni da na licu mesta obave razgovor za posao.

U Nišu ima oko 37.000 nezaposlenih, a u Okrugu čak 54.000. Visoka stopa nezaposlenosti u našem kraju diktira i akcije Nacionalne službe za zaposljavanje, poput sajmova zaposljavanja, od kojih ce jedan biti održan u utorak 29. aprila u prostoru sajmišta na Duvaništu.

Na licu mesta zainteresovani ostavljaju ,,si-vi“ a može se desiti da na licu mesta bude obavljen i razgovor za posao. Kandidati treba da budu spremni i za to.

Sajam zapošljavanja će biti otvoren u utorak od 11 do 15 sati, a u NSZ podsećaju da se narednog dana, u sredu 30. aprila, na Sajmištu održava i Sajam obrazovanja i profesionalne orijentacije, na kome će 20 niških srednjih škola predstaviti svoje programe.

Povezane vesti