018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Sa navijačima do pobede

Komentari: isključeni
Tagovi:

Fudbalski reprezentativci Srbije mirno čekaju utakmicu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo protiv Hrvatske. ”Orlovi” veruju da uz podrsku navijača mogu do pobede.

Reprezentacija Hrvatske doputovala je u Beograd, a osim predsednika njihovog saveza, Davora Šukera, niko nije bio raspoložen za izjave. On je rekao da se nada da će sve proteći u najboljem redu, kao što je bilo i u prvoj utakmici ove dve selekcije u Zagrebu. Inače, u prodaju je pušteno 40.000 ulaznica. Utakmicu će obezbedjivati 4.000 policajaca, koji će biti raspoređeni oko stadiona u nekoliko prstenova, kao i konjica i helikopteri.

Nakon predsednika Tomislava Nikolića, reprezentaciju su u bazi u Staroj Pazovi posetili i prvi potpredsednik Vlade, Aleksandar Vučić i novi ministar sporta i omladine, Vanja Udovičić. Oni su igračima poručili da budu dostojanstveni na terenu i zamolili navijače da i oni budu takvi na tribinama. Meč osmog kola ”A” kvalifikacione grupe između Srbije i Hrvatske biće odigran u petak na Marakani od 20 časova i 45 minuta.

 

Povezane vesti