018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Režim rada za vreme praznika

Komentari: isključeni

U  vreme Prvomajskih i Usrkršnjih praznika većina državnih službi neće raditi. Dežura Služba opšte medicine, par apoteka i glavna pošta. Narednih dana važi nedeljni red vožnje.

Za vreme Prvomajskih i Uskršnjih praznika „Parking servis“ ne naplaćuje parkiranje. Vozači koji žele veću bezbednost tokom praznika, automobil mogu da ostave na parkiralištu na Sinđelićevom trgu, koje i u vreme praznika radi 24 sata. Naplata je po započetom satu.

Od 1. do 6. maja gradski prevoz  će se odvijati po nedeljnom redu vožnje. Ko želi da kupi mesečnu kartu za maj, može već posle Prvomajskih praznika, 3. 4. i 6. maja prodajna mesta otvorena su od 8 do 15 sati. Lekari u Domu zdravlja dežuraju u Službi opšte medicine od 7 do 20 časova. U istom periodu dežuraju i pedijatrijska služba, služba kućnog lečenja i palijativnog zbrinjavanja i infuzioni punkt Obilićev venac. Punkt u Rajićevoj ulici otvoren je od 7 i 30 do 13 i 30h.  Patronažna služba je u vreme praznika na terenu od 7 do 14 sati. Apoteka „Ćele-kula“  je otvorena 24 sata. U prazničnoj nedelji  apoteka „Čegar“ prati rad Doma zdravlja, a apoteka „Eliksir“ – Tržnog centra „Merkator“. Gradske pijace ne rade jedino na dan Uskrsa, 5. maja.

Opština Pantelej i gradski prevoznici „Lekon“ i „Ćurdić“ 1. i 2. maja  organizuju besplatan autobuski prevoz do izletišta na Kameničkom visu.  Autobusi kreću u 6 sati ispred Učiteljskog doma, a stanice su Jagodin-mala, Vinik i Kamenica. Polasci  ka izletištu su svakog parnog sata, a povratak sa Kameničkog visa svakog neparnog, od 7 do 21 sat. Stajališta su ista i u povratku.

U Panteleju apeluju na izletnike da budu obazrivi sa vatrom na otvorenom, pokupe smeće posle kampovanja i ne uništavaju zelene površine.

 

 

Povezane vesti