018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Režim rada za vreme praznika (VIDEO)

Komentari: isključeni
Tagovi: , ,

Od početka 2014. godine raskida se sa dugogodišnjom praksom zaposlenih u državnoj upravi i javnim preduzećima u povezivanju državnih praznika i neradnih dana i formiranju malih godišnjih odmora.

Za radnike u državnoj upravi Nova godina i Božić slaviće se kao dva odvojena praznika. Neradni dani biće 1, 2, i 7. januar. U skladu sa tim, prilagođen je i režim rada preduzeća i ustanova u gradu.

U Domu zdravlja tokom praznika: 1,2. i 7. januara dežuraće lekar opšte prakse i pedijatar i to od 7 do 20 časova. Za vreme novogodišnjih i božićnih praznika dežuraće apoteka “Ćele-kula”, dok će apoteka “Čegar” pratiti radno vreme doma zdravlja.

Pošte u Nišu neće raditi 1, 2, i 7. januara a 31. decembra ove i 6. januara naredne godine radiće skraćeno do 17 časova.

JKP „Parking servis“  za vreme novogodišnjih i božićnih praznika u sredu, 1. januara, četvrtak, 2. januara, i utorak, 7. januara, neće vršiti naplatu i kontrolu parkiranja.

A što se tiče radnog vremena supermarketa, za sve Nišlije koje se nisu na vreme snabdele neophodnim namirnicama objekti “Merkatora” i “Rode” 31. decembra radiće od 17 časova. U sredu, 1. janaura, neće raditi, a već od utorka radi se po uobičajenom radnom vremenu. Za vreme božićnih praznika, u ponedeljak, 6. januara, na Badnje veče, “Merkator” i “Roda” radiće do 19 sati, a 7. januara radiće skraćeno do 10 časova.

“Maksi” i “Tempo”, danas rade do 18 časova, sutra 1. januara ne rade, 2. januara radiće do 18 sati, 6. januara radi se skraćeno do 18 sati, dok je 7. januar neradni dan.

 

 

Povezane vesti