018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Rešeni problemi u ulici Marina Držića (VIDEO)

Komentari: isključeni
Tagovi: ,

Posle gotovo tri meseca deo infrastrukturnih problema u ulici Marina Držića su rešeni.

Ovo je samo jedan od svakodnevnih problema Nišlija koji žive na području Palilule, a koji je rešen zahvaljujući dobroj saradnji između Saveta građana i ove opštine, rekao je prilikom obilaska radova predsednik Boban Džunić.

Stanovnici koji žive u naselju Trošarina, od sada će lakše i brže dolaziti do svojih kuća, jer se radi na izgradnji i uređenju puta u ulici Marina Držića. Ipak zbog nerešenih pravno-imovinskih odnosa u ovoj ulici, trenutno se asfaltira samo jedna trećina ulice.

Vodovodna i kanalizaciona mreza, putna infrastruktura, prevoz stanovnika, briga o starijim osobama i razvoj poljoprivrede, samo su neke od aktivnosti koje GO Palilula inicira i učestvuje u njihovom rešavanju sa Savetima građana, kaže predsednik ove opštine Boban Džunić. On ističe da je opština Akcionim planom do 2016. godine predvidela pomoć za rešavanje komunalnih problema u Paliluli, ali da njegovo sprovođenje otežavaju nerešeni imovinski odnosi.

Džunić dodaje da će uskoro biti uklonjena kaldrma u Durmitorskoj ulici, na inicijativu građana, jer, kako kažu, vodi do poznatih niških hotela.

Povezane vesti