018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Remont toplovodnih cevi na 27 kritičnih tačaka u Nišu (VIDEO)

Od:
Komentari: isključeni

Zamenom toplovodnih cevi u centru grada počela je ovogodišnja realizacija investicije Grada Niša i Gradske toplane, a preko kredita nemačke razvojne banke u iznosu od 900 000 evra, izjavio je gradonačelnik Niša prof dr Zoran Perišić.
Remont cevi na 27 kritičnih tačaka u Nišu biće gotovi do sledeće grejne sezone, a radove izvodi austrijska kompanija Strabag, kaže direktor niške toplane Slobodan Maksimović.
Završena je grejna sezona i pravo je vreme za početak radova na poboljšanju energetske efikasnosti u našem gradu, rekao je povodom početka radova na zameni šest kilometra toplovodnih cevi u gradonačelnik Niša prof dr Zoran Perišić.
Radovi se izvode u okviru programa Rehabilitacije sistema daljinskog grejanja u Srbiji – IV faza, a preko kredita nemačke razvojne banke, kaže direktor Gradske toplane Slobodan Maksimović.
Stare toplovodne cevi zameniće se na uklupno 27 kritičnih lokalnih i magistralnih punktova, kažu u Gradskoj toplani i dodaju da će svi radovi biti gotovi do sledeće grejne sezone.