018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Rekordna gledanost emisije „Reč po reč sa Lorom“

Nova NTV emisija „Reč po reč“, autorke i voditeljke Lore Nikolić, oborila je rekord na medijskom nebu Niša, pokazuje istraživanje javnog mnjenja agencije „Lubris extra“.
Prva „talk-show“ emisija na kanalu niškog javnog servisa u petak, 8. februara, bila je ubedljivo najgledanija emisija u terminu od 20 do 21.20h, sa prosečnim učešćem gledanosti od 48 odsto među Nišlijama.

Zahvaljujući uredništvu i produkciji Niške televizije, nova emisija „Reč po reč sa Lorom“ je u petak oborila sve rekorde gledanosti.  Od ukupnog broja ispitanika, anketiranih telefonskim putem u „prime time“ periodu od 8. do 9. februara više od 73 odsto smatra da je ovakav „talk show“ potreban medijskoj sceni Niša.
Nišlije koje su je odgledale kažu da je u pitanju emisija koja odražava gradski duh i da na osnovu nje mogu bolje da sagledaju i upoznaju čelnike grada – goste emisije. Rezultati istraživanja agencije „Lubris extra“ iz Niša pokazuju i da su gledaoci željni emsija ovakvog žanra, koji je ocenjen kao programski tip emisije koji zadovoljava kvalitet i potrebe jednog javnog servisa.
Podsetimo, drugo izdanje emisije „Reč po reč sa Lorom Nikolić“ Nišlije očekuje i sledećeg petka, 15. februara, uživo na kanalu NTV-a sa početkom u 20 časova.

Povezane vesti

  • mica

    Da li cete ponovo reprizirati ovu emisiju, bio sam odsutan i nisam mogao da gledam emisiju.Hvala Pozdrav mica

    • Urednik

      Nažalost, zbog prenosa Sednice Skupštine neće biti još jedne reprize, a prethodna je bila u nedelju. Hvala što nas gledate. Pozdrav!