018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Rekonstrukcija zatvorenih bazena SC “Čair” će se odvijati u etapama (VIDEO)

Od:
Komentari: isključeni

Bazen na Čairu je prvi u Srbiji koji je ove godine počeo sezonu otvorenih bazena u Srbiji, rkao je za Nišku televiziju direktor istoimenog sportskog centra Dragan Perić. Dok se Nišlije tokom leta budu rashlađivale na otvorenim bazenima, na zatvorenim će se izvoditi radovi pa bi unutrašnji bazen za rekreativce trebalo da dobije novo ruho početkom 2016.
Visoke temperature početkom meseca omogućile su da sezona kupanja na otvorenom čairskom bazenu počne na vreme, 1. juna. Zbog vrelih dana, mnoge Nišlije su spas našle u kupanju, a ove godine im je obezbeđen i veći prostor za beg od jakog sunca.
I ove sezone, kupači na raspolaganju imaju teretanu na otvorenom, terene za badminton i odbojku na pesku. Nastaviće se i saradnja sa Narodnom bibliotekom pa će ljubitelji knjige, osim u plivanju i sunčanju, moći da uživaju i u beletristici. Dok Nišlije budu uživale na otvrenim bazenima, zatvorene bazene čeka temeljna rekonstrukcija, najavljuju iz “Čaira“.
Rekonstrukcija zatvorenih bazena odvijaće se u etapama. Prvo će biti renoviran bazen za rekreativce, a potom će se krenuti sa obnavljanjem olimpijskog bazena. Značajnije promene trebalo bi da budu uočljive početkom 2016.