018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Rekonstrukcija vodovodne mreže za trajnije rešenje (VIDEO)

Komentari: isključeni
Tagovi: , ,

Od početka godine ekipe Javno-komunalnog preduzeća „Naissus“ šezdeset i sadam puta su intervenisale u naselju Šljaka.

Ovog puta kvar na vodovodnoj mreži bio je na uglu Sarajevske i Lipovačke ulice. Meštani se nadaju da će nadležni problem uskoro trajno rešiti. U „Naissusu“ kažu da rade rekonstrukciju vodovone mreže i da je poslat zvaničan dopis GO Crveni krst i Direkciji za izgradnju grada, kako bi što pre zajednički delovali.

Na uglu ulica Sarajevske i Lipovačke deveti put nema vode zbog kvara na vodovodnoj mreži. Stanovnici naselja “Šljaka” kažu da je sve počelo pre trinaest godina kada su stare aluminijumske cevi zamenjene novim od tvrde plastike.

Iako su ekipe „Naissusa“ brzo intervenisale i omogućile da stanovnici ovog naselja dobiju vodu, to ne znači da je problem trajno rešen.

Do pucanja vodovodnih cevi u naselju Šljaka dolazi i u ulicama Slaviše Cekića, Supovačkoj i Sitničkoj, kaže Ignjatović. On dodaje da je u poslednje tri godine sredstvima „Naissusa“ sanirano 400 metara mreže, odnosno u Bujrimskoj, Paljinskoj i jedan deo u Supovačkoj ulici i da je u planu da se obnovi još hiljadu i sto metara.

 

 

 

Povezane vesti