018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Reflektori ponovo rade

Komentari: isključeni
Tagovi: ,

Posle 15 godina, reflektori na Stadionu „Čair“ ponovo rade i u upravi Radničkog kažu da je sve spremno za početak sezone i da se na stadionu konačno mogu igrati noćne utakmice. Predsednik Upravnog odbora ovog kluba, Darko Bulatović, kaže da je ovo tek početak i da će uprava učiniti sve da klubu vrati stari sjaj.

Posle 15 godina „Čair“ ponovo sija. Radovi su završeni na vreme, reflektori su isprobani i prema rečima predsednika Upravnog odbora Radničkog, Darka Bulatovića, sve je spremno za noćnu utakmicu 10. avgusta, kada klub dočekuje imenjake iz Kragujevca na početku Super lige.

Radnički i dalje ima veliki broj problema koji se moraju rešavati postepeno, dodaje Bulatović. Ipak, uprava kluba ne odustaje od namere da klubu vrati stari sjaj, jer, kako kaže, Radnički mora da bude prioritet. Fokus će u narednom periodu biti na izgradnji zapadne tribine, najavljuje Bulatović.

Utakmica sa Radničkim iz Kragujevca zakazana je za 10. avgust u 20 sati, a Bulatović je pozvao navijače da se u što većem broju okupe na stadionu i pokažu da je Radnički zaista brend Niša.

Povezane vesti