018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Razmena knjiga u NKC-u (VIDEO)

Komentari: isključeni
Tagovi: ,

Veliki broj Nišlija došao je na razmenu knjiga, koja je održana u Niškom kulturnom centru. Svi posetioci imali su priliku da donesu jednu ili više knjiga iz kućne biblioteke i da za uzvrat isto toliko ponesu kući.
Da Nišlije vole da čitaju dokazala je gužva u Niškom kulturnom centru, gde je organizovana razmena knjiga. Ulaznica za ovaj događaj bila je jedna ili nekoliko pročitanih knjiga. Da je ovakva akcija mnoge obradovala pokazuje i to što je veliki broj građana došao i pre nego što je razmena zvanično počela. Događaji poput ovog su, prema njihovim rečima, itekako potrebni, jer se tako mogu naći i starija izdanja, ali i zato što za ove knjige nije potreban novac.
Oni koji su ovde došli među prvima zatekli su nekoliko stotina knjiga sa polica Niškog kulturnog centra. Ovakvu akciju centar organizuje već jedanaest godina, a povod su uvek, kažu, sami čitaoci koji ovde rado dolaze.
“Svetosavski antikvarijat“ održava se svake godine dan nakon slave Sveti Sava, a osim razmene, posetioci su mogli i da uživaju u prigodnom koktelu.

Povezane vesti