018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Razbojnici iza rešetaka

Komentari: isključeni
Tagovi:

Niška policija lišila je slobode Petra R. iz Niša i tri maloletne osobe, dve od šesnaest i jednu od sedamnaest godina, zbog sumnje da su 20. septembra u večernjim satima, na Trgu kralja Milana presreli dvojicu mladića iz Aleksinca, zadali im više udaraca i jednom od njih oduzeli novac i mobilni telefon.

Osumnjičenom Petru R. doneto je rešenje o zadržavanju do 48 sati i nakon isteka ove mere biće priveden istražnom sudiji radi saslušanja, dok su osumnjičeni maloletnici privedeni istražnom sudiji Višeg suda u Nišu, koji im je nakon saslušanja odredio pritvor u trajanju do 30 dana.

Niška policija lišila je slobode Ivana A. (1989) iz Niša, kome je doneto rešenje o zadržavanju do 48 sati, zbog osnova sumnje da je izvršio krivično delo razbojništva. Sumnja se da je Ivan 20. septembra u večernjim satima, na putu za Medoševac presreo oštećenog, zadao mu više udaraca i oduzeo novac u iznosu od 15.000 dinara.

Nakon isteka mere zadržavanja osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti priveden istražnom sudiji radi saslušanja.

Niška policija lišila je slobode Zorana Đ. (1969) iz Aleksinca. On će biti zadržan do 48 sati, zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Kod osumnjičenog Zorana, koji je 23. septembra oko 8 i 40  narušio javni red i mir u Aleksincu u ulici „JNA“ svađom i pretnjama upućenim komšijama, policija je pronašla pištolj za čije držanje nije imao odobrenje nadležne uprave. Nakon isteka mere zadržavanja osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti priveden istražnom sudiji radi saslušanja.

Povezane vesti