018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Raspisan konkurs za finansiranje omladinskih projekata (VIDEO)

Komentari: isključeni
Tagovi: ,

Petu godinu zaredom raspisan je konkurs za finansiranje omladinskih projekata sa ciljem promocije aktivizma, volonterizma i humanosti. Projekti koji budu izabrani na konkursu, koji se zatvara 25. jula, trebalo bi da budu sprovedeni do 1. novembra. Vrednost jednog omladinskog projekta može iznositi od 40.000 do 100.000 dinara, napominju iz Protekte koja koordinira programom Mladi su zakon 2014.

I ove godine se na teritoriji Nišavskog okruga sprovodi program “Mladi su zakon“ putem koga je raspisan konkurs za finansiranje omladinskih projekata. Udruženja mladih i neformalne omladinske grupe sa svojim idejama mogu da apliciraju do 25 .jula.

Ove godine je neophodno da omladinski projekti budu i humanitarnog karaktera, odnosno na neki način usmereni na područja pogođena poplavama. Iz organizacije Protekta i ovog puta očekuju veliki broj prijava, kao što je to bilo 2013.

Vrednost jednog projekta može maksimalno da iznosi 100 hiljada dinara, a celokupan program finansira Ministarstvo omladine i sporta.

Povezane vesti