018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Raspisan javni poziv za nagradu „11. januar“

Komentari: isključeni

I ove godine Skupština grada raspisala je  poziv za dostavljanje predloga o dodeli najvišeg priznanja grada koja je se dodeljuje za izuzetna dostignuća u svim oblastima značajnim za sam grad, nagrade “11. januar“.

Skupština Grada Niša, Komisija za nagrade respisla je javni poziv za dostavljanje predloga za dodelu najvišeg javnog priznanja grada Niša, nagrade “11. januar“. Nagrada 11. januar je najviše priznanje grada Niša koje se dodeljuje za izuzetna dostignuća koja čine doprinos afirmaciji grada u privrdi, umetnosti, nauci, medicini, arhitekturi i urbanizmu, novinarstvu, obrazovanju, sportu i drugim oblastima značajnim za grad Niš.

Nagrada se sastoji od diplome, statuete „Oslobodiocima Grada NIŠa“ i novčanog iznosa i može se dodeliti pojedincu, grupi za zajedničko delo Ili pravnom licu iz Niša, bez obzira na vreme i prostor gde je dostignuće ostvareno. Predlog za dodelu nagrade „11. januar“ može podneti svaki građanin ili pravno lice. Predlog se podnosi u pisanoj formi, sa obrazloženjem dostignuća koje se predlaže za nagradu. Uz predlog se prilaže i dokumentacija (radna biografija kandidata, dva promerka publikovanog dela, kataloga, CD ili DVD, planovi, projekti ili odgovarajuća dokumentacija ako po prirodi stvari delo nije moguće dostaviti, kritike, stručna mišljenja I sl.). Priložena dokumentacija se nakon odlučivanja ne vraća predlagaču.

Predlozi se mogu dostaviti od 2. 12. do 16.12. 2013. godine, na adresu : Skupština Grada Niša, ulica Nikole Pašića broj 24, ili u elektronskoj formi na email: komisije.sg@gu.ni.rs   . Neblagovremeni i nepotpuni predlozi neće se ramatrati, navodi se u saopštenju komisije za nagrade grada Niša.

Povezane vesti