018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Radno vreme javnih službi i ustanova (VIDEO)

Od:
Komentari: isključeni

Situacija u saobracaju se normalizuje u gradu i okolini. To potvrdjuje i podatak iz direkcije za javni gradski prevoz da je danas skraćena samo jedna autobuska linija, pa umesto do Cerja, autobusi saobraćaju do Brenice.
Služba pedijatrije i služba za zdravstvenu zaštitu odraslih u niškom Domu zdravlja radiće uobičajeno tokom predstojećih prazničnih dana od 7 do 20 sati, kao i zdravstvena stanica „Obilićev venac“, koja će i 2. januara biti otvorena za sve kojima je pomoć potrebna do 20 časova . Na terenu će biti i služba kućnog lečenja, medicinske nege i palijativnog zbrinjavanja, a punkt u Rajićevoj, radiće od 7.30 do 14.30. Medicinske sestre će takođe biti na usluzi od ranih jutarnjih časova sve do osam sati uveče,
osoblje iz Polivalentne patronažne službe obilaziće mališane do 14 časova, dok će telefonsko savetovalište raditi od 7 do 20 sati.
Dežurna apoteka Ćele kula radiće kao i do sada 24 časa dnevno.
Dana 02. i 07. jаnuаrа, jаvni prevoz će se odvijаti po prаzničnom (nedeljnom) redu vožnje.
Do 19.jаnuаrа 2014. Godine nа svim linijаmа jаvnog prevozа biće primenjivаn redukovаni (letnji) red vožnje, koji možete videti nа sаjtu http://www.jgpnis.rs/index.php/red-voznje-preuzimanje-pregled.html
a i koji je istаknut nа prigrаdskoj аutobuskoj stаnici.
Kada je reč o naplati parkiranja, 2, i 7 januara inkasanti niškog parking servisa neće vršiti kontrolu i naplatu parkiranja.
Svi oni koji žele da izmire svoja dugovanja prema PD Jugoistok moći će to da urade u subotu 3. januara i to u periodu od 7 do 14 časova.