018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Radno vreme javnih institucija za praznike (VIDEO)

Komentari: isključeni
Tagovi: ,

Zbog predstojećih uskršnih praznika radno vreme javnih institucija biće promenjeno. Od petka, 18. aprila, do nedelje, 21. aprila, red vožnje autobusa „Niš-ekspresa“ takođe će biti promenjen i obavljaće se po uskršnjem rasporedu vožnje.

Javne institucije će za vreme uskršnjih praznika raditi po promenjenom rasporedu i on će važiti od petka, 18. aprila, do nedelje, 21. aprila, Dom zdravlja Niš će raditi po sledećem rasporedu:

Služba za zdrastvenu zaštitu odraslih, kao i Služba za zdravstvenu zaštitu dece i školske dece radiće od 7 do 20 časova. Isto radno vreme imaće i zdravstvena stanica “Obilićev venac”.

Što se tiče Službe kućnog lečenja, medicinske nege i zbrinjavanja starih raspored je sledeći: Punkt u Rajićevoj ulici radiće od 7.30 do 14.30 časova, a sestre na terenu radiće u periodu od 7 do 20 časova.

Radno vreme Patronažne službe radiće od 7 do 14 časova. „Niš-ekspres“ je saopštio da će 18, 20 i 21. aprila važiti nedeljni red vožnje.

Letnji red vožnje će važiti 17, 22, 23. aprila. Na radost vozača, Javno-komunalno preduzeće “Parking servis” je najavilo da se od petka do ponedeljka parking neće naplaćivati.

Na Sinđelićevom trgu posebno parkiralište će raditi 24 časa i tokom praznika, dok Korisnički servis neće raditi za vreme praznika.

Povezane vesti