018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Radnički predstavio Milanovića

Komentari: isključeni

FK Radnički predstavio je novog šefa stručnog štaba, 51-godišnjeg Milana Milanovića. U trenerskoj karijeri, koja bezmalo traje 20 godina, on je između ostalih vodio moldavski Šerif, Rad, Hajduk iz Kule, Novi Pazar, a ovog proleća do minulog vikenda OFK Beograd. Glasovima svojih kolega izabran je najboljeg trenera jesenje polusezone tekućeg šampionata u JSL.

Milanović se zahvalio na ukazanom poverenju, rekao da mu je čast što je trener Radničkog i da će učiniti sve da opravda poverenje.

U klubu su se zahvalili Dragoljubu Bekvalcu na svemu što je učinio, ali smatraju da Radnički ima tim koji može znatno više od onog što je pokazao na startu prolećnog dela prvenstva.

Zbog toga što je Milanović ove sezone već trenirao dva kluba, zamisli novog trenera će na utakmicama u delo sprovoditi Saša Mrkić, koji će u narednom periodu biti sprega između podmlatka i prvog tima, pošto je imenovan na mesto direktora škole fudbala

Milanović će svoj debi imati upravo protiv kluba koji je donedavno vodio, jer Radnički u 20. kolu u subotu na gradskom stadionu dočekuje OFK Beograd.

Povezane vesti