018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Radnički počeo pripreme za proleće

Komentari: isključeni
Tagovi:

Fudbaleri Radničkog počeli su pripreme za prolećni nastavak prvenstva Super lige. Novi šef stručnog štaba Milan Rastavac (zbog zabrane korišćenja istočne tribine Gradskog stadiona) predstavljen je u prostorijama na stadionu Železničara, da bi potom prvi trening održao na pomoćnom terenu sa veštačkom travom.

- Moj zadatak je, pre svega, stabilizacija nivoa kvaliteta igre, pogotovo u ofanzivi, jer su nam golovi potrebni da bismo osvojili potrebne bodove za beg sa dna tabele - izjavio je trener Rastavac.

Predsednik niškog superligaša Vidak Perović najavio je dovodjenje igračkih pojačanja, pre svega vraćanjem na Čair „niške dece“, kako iz domaćih klubova ,tako i iz inostranstva.

Direktor Marko Jovanović je u kontaktu sa Miljanom Mrdakovićem, na spisku naših želja su još Živadinović, Kostić i još nekoliko fudbalera koji potiču iz Niša. – Osim njih, moj „pik“ je i Orlandić iz crnogorskog ligaša Zete – rekao je Perović za NTV .

Ujedno predsednik Radničkog najavljuje rešenje problema zatvaranja „istoka“ na Gradskom stadionu:

- Uputili smo dopis Gradu i dobili obećanje da će do 20.februara sve biti rešeno i da ćemo dan kasnije u Čairu dočekati Crvenu zvezdu i pobediti!-optimista je Vidak Perović.

Podsetimo, Radnički je jesenju polusezonu okončao na pretposlednjem mestu sa samo 12 bodova i predstoji mu teška borba za opstanak u eliti.

Povezane vesti