018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Radnički na prekretnici

Komentari: isključeni
Tagovi: ,

Samo najveći optimisti među navijačima Radničkog ponadali su se da će njihovi ljubimci već posle pet prolećnih kola uploviti u mirne superligaške vode.

Sa novih 13 i jesenjih 14 bodova, tim sa Čaira je dobio čak priliku da se preseli u gornji deo tabele. Zato današnja utakmica sa subotičkim Spartakom ima dodatni značaj. U slučaju pobede, pete u nizu, Radnički će ne samo praktično prestati da razmišlja o opstanku, nego će se uključiti u trku za peto mesto.

Očigledno da su u niškom superligašu čvrsto rešili da ostanu najprijatnije iznenađenje drugog dela prvenstva, pa su ekipu sklonili u Nišku Banju. Tu će u karantinu skovati plan kako da nadigraju Subotičane i revanširaju im se za jesenji ubedljiv poraz. Bilo je 4:1 za Spartak.

Trener Saša Mrkić najavljuje izvesne promene u odnosu na sastav koji je pobedio Smederevo u prošlom kolu, ali ambicije su i dalje pobedničke.

Ulaznice za susret Radnički – Spartak prodavaće se na blagajnama ispred Hale „Čair“. Mesto na „jugu“ košta 150, a na „istoku“ i „zapadu“ 300 dinara. Za dame je ulaz besplatan. Utakmica počinje u 15 časova.

Povezane vesti