018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Radikali pokrenuli peticiju za smenu Nikolića (VIDEO)

Srpska radikalna stranka pokrenula je peticiju za razrešenje Tomislava Nikolića sa funkcije predsednika Republike Srbije.Razlog za to je, kako navode radikali, nelegalno sticanje fakultetske diplome i nezakonit rad Fondacije Dragice Nikolić.Radikali veruju da će prikupiti 30.000 potpisa neophodnih da se u Skupštini Srbije pokrenu ustavni mehanizmi za smenu predsednika.
U gradskom odboru Srpske radikalne stranke u Nišu, u ulici Borivoja Gojkovića broj 4 svi zainteresovani građani mogu svojim potpisom da podrže peticiju za smenu predsednika Nikolića,kaže Tihomir Perić, član Centralne otadžbinske uprave Srpske radikalne stranke.
U Srpskoj radikalnoj stranci postoji veliki optimizam posle povratka Vojislava Šešelja iz Haškog tribunala. Radikali računaju da će vrlo brzo prikupiti i više od 30.000 potpisa za razrešenje predsednika Nikolića.

Povezane vesti

  • Aca

    Bravo, konacno da neki medij objavi i drugu stranu. Profesija je ponosna na NTV! Mediji i trebaju svima dati prostora, a narod treba sam da prosudi koje u pravu a ko ne?