018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Radijatori topli dokle god to bilo potrebno (VIDEO)

Komentari: isključeni
Tagovi: ,

Iako se sezona grejanja zvanično završava 15. aprila, do kada je “Gradska toplana” prethodnih godina i grejala stanove svojih korisnika, u ovom preduzeću najavljuju da će grejanja biti sve dok to vremenski uslovi zahtevaju. Tvrde da se već pripremaju i za narednu grejnu sezonu, ali da će se u međuvremenu truditi da nađu način da naplate dugovanja od građana, za koja kažu da su ogromna.

Iako je sredina aprila meseca, i relativno topla zima za nama, meteorolozi za naredne dane najavaljuju loše vreme i niske temperature, koje nisu baš uobičajene za ovo doba godine. Zbog najavljenih padavina i vetra, subjektivni osećaj učiniće da nam bude hladnije nego što to zaista jeste, ali za sve one koje greje niška toplana, izgleda da od ove godine, bojazni nema.

U Gradskoj toplani remont sistema najavljuju odmah nakon obustave grejanja i procenjuju da se novi tarifni sistem naplate, pokazao kao dobra stvar za kućni budžet.

U JKP Gradska toplana tvrde da su dugovanja građana za usluge koje ovo preduzeće pruža, ogromna, i da zbog toga ni oni ne mogu da plate dobavljačima, tako da apeluju, kako kažu, po ko zna koji put, da Nišlije plate ono što duguju.

Povezane vesti