018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Radijatori će biti topli tokom noći i narednih dana (VIDEO)

Od:
Komentari: isključeni

Situacija u Nišu, nakon snežnih padavina i niskih temperatura, polako se normalizuje, kažu nadležni u gradskom zimskom štabu, i ističu da su gotovo sve ulice u gradu potpuno prohodne. Oni navode da će gradske ekipe, obzirom na pogodnu temperaturu koja se očekuje tokom dana, raščišćavati ostatak snega sa niških ulica, a oko 150 tona soli kojom su radnici JKP Medijane prethodnih dana posuli asfalt, trebalo bi da otopi zaostali led na saobraćajnicama.
U niškoj komunalnoj policiji ponovo apeluju na sva pravna ali i fizička lica da očiste sneg i led ispred svojih objekata, jer zakon o komunalnom redu predviđa novčane kazne za sve koji se toga ne pridržavaju.
Pojedine prigradske linije ka višim delovima grada i dalje su skraćene, ali se normalizacija saobraćaja očekuje već tokom dana. U Nišekspresu ističu, da je veća potražnja karata i frekvencija putnika za ovo doba godine uobičajena, i da se saobraćaj normalno odvija, sa malim zakašnjenjima u dolasku autobusa, ali da je stanje redovno.
Iz gradske toplane podsećaju da će radijatori biti topli i tokom noći i narednih dana, i da trenutno nema problema u snabdevanju toplotnom energijom. I u niškom Jugoistoku potvrđuju, da bez obzira na povećanu potrošnju električne energije, nema nikakvih problema u snabdevanju, i da je stanje redovno.