018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

PUPS: Racionalnije planiranje troškova u 2014. (VIDEO)

Komentari: isključeni

Planiranje troškova u 2014. godini mora da bude racinalno zbog teške finansijske i privredne situacije u Nišu. Ipak uštede oko budžetskih sredstava pogodiće i socijalno ugrožene, kažu u GO Partije ujedninjenih penzionera Srbije.

U ovoj stranci dodaju da će sve učiniti da preko svojih predstavnika očuvaju postojeće vidove socijalne zaštite i da izdvajanja za ove namene budu barem na nivou 2013.

PUPS kao partija koja je suštinski utemeljena na socijalnoj pravdi svojim angažovanje posebnu pažnju iskazuje prema marginalnim grupama. Zbog toga PUPS insistira da se u izradi budžeta za 2014-tu planraju sredstva za funkcionisanje socijalne zaštite najugroženijeg dela stanovništva.

Briga PUPS-a je i da se rilikom kreiranja lokalnog budžeta za 2014. maksimalno zaštite i očuvaju sredstva po svim linijama dečje i socijalne zaštite, koje se finansiraju iz budžeta Grada Niša.

U niškom PUPS-u dodaju da će preko svojih predstavnika u zakonodavnoj i izvršnoj vlasti pokušati da očuvaju postojeće vidove socijalne zaštite i da izdvajanja za ove namene barem ostanu na nivou 2013-te.

 

 

Povezane vesti