018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

PUPS: Godišnja konferencija Aktiva žena

Komentari: isključeni

Za socijalno najugroženije penzionere u budžetu za narednu godinu, obezbeđena je novčana pomoć u većem iznosu nego 2013. godine, istakao je Milorad Stošić, narodni poslanik i potpredsednik Udruženja penzionera grada Niša na njihovoj redovnoj godišnjoj konferenciji održanoj u Mesnoj organizaciji „Božidar Adžija“.

Sve linije socijalnog davanja očuvane su u republičkom budžetu i za 2014. godnu. Posebna pažnja poklonjena je penzionerima sa najnižim primanjima.

Udruženju penzionera grada Niša, kao i aktiv žena Pokreta ujedinjenih penzionera Srbije, održava svoju redovnu godišnju konferenciju u Mesnoj organizaciji „Božidar Adžija“, gde su sumirani rezultati rada u 2013. godini.

Udruženje penzionera grada Niša, pored redovnih aktivnosti, sprovelo je veliki broj humanitarnih akcija za socijalno najugroženije sugrađane.

Posle zvaničnog dela programa redovne godišnje konferencije aktiva žena PUPS i mesne organizacije penzionera „Božidar Adžija“, za sve učesnike i zvanice, priređen je prigodan muzički program.

Povezane vesti