018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Prvi sneg – prvi problemi (VIDEO)

Komentari: isključeni

Iako je prvi sneg uglavnom kratkotrajan, i on ume da zada probleme u saobraćaju. Tako je bilo rano jutros u selu Oreovac, gde je autobus koji sabraća na liniji Niš-Pasajača-Oreovac sa krivine sleteo u jarak. Srećom, autobus je tek krenuo, pa u njemu nije bilo putnika, a jedan džip Zimske službe nije bio dovoljan da vozilo izvuče. Izuzev Oreovca, u drugim selima oko Niša nije bilo problema, u šta su se nakon obilaska uverili i predstavnici niške Zimske službe.   

Klizav put, nezgodna krivina, uzbrdica, i stvari za čas izmaknu kontoli. Srećom, bez povređenih i bez štete. Autobus koji prevozi putnike iz Niša, preko Pasjače, i Oreovca, morao je na kraju da se izvlači iz jarka.

Ostali putevi u okolnim selima Niša su prohodni, zaključak je štaba Zimske službe u Nišu. Šef i dva pomoćnika obišli su neka niška sela, odakle su se građani žalili na neprohodnost. Problema u saobraćaju nije bilo.

Niška Zimska služba spremno očekuje hladnije dane. Sa ukupno 17 specijalizovanih vozila – 7 iz preduzeća Niskogradnja i 10 iz JKP Mediana, saobraćaj će, kažu, tokom zime funkcionisati bez problema.

 

Povezane vesti