018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Prvi potpredsednik Vlade obišao pogon „Džonson elektrika“

Komentari: isključeni

Otvaranje fabrike kompanije „Džonson elektrik“ u Nišu najveća je investicija u poslednjih 15 godina u ovim krajevima, ocenio je prvi potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić, koji je danas obišao pogon u kome će se proizvoditi elektromotori i delovi za automobile poput „jaguara“, „bmw-a „i „volvoa“. Vučić je tom prilikom pohvalio rukovodstvo Niša na brzini prilikom pribavljanja dokumentacije za novog investitora, podvukavši da samo 6 meseci nakon potpisivanja prvog ugovora, ova kompanija uspeva da otvori potpuno nov proizvodni pogon.

Grad Niš se pokazao kao odličan partner novim investitorima, zato što je, zahvaljujući smanjenoj birokratiji, kompanija „Džonson elektrik“ u rekordnom roku uspela da pribavi sve dozvole i dokumentaciju za izgradnju potpuno nove fabričke hale. Prvi potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić kaže da je ponosan na tu činjenicu.

Otvaranje fabrike kompanije „Džonson elektrik“ u Nišu pokazalo je da možemo i brže i bolje, naveo je Vučić.

Kompaniji iz Hong-Konga Vučić je ponudio i susednu parcelu od 4 hektara u Radnoj zoni Sever u Nišu, kako bi pod istim uslovima proširili proizvodnju i uposlili još radnika. Kaže da nije dobio negativan odgovor. Do tada se čeka septembar i prvi elektromotori sa etiketom „Džonson elektrika“ iz Niša.

Povezane vesti