018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Uništavanje komaraca

Komentari: isključeni
Tagovi: ,

U sredu i četvrtak, 14. i 15. avgusta, u Nišu će se uništavati komarci, a građani u tom periodu ne bi trebalo da borave na tretiranim lokacijama. Iz preduzeća koje će raditi dezinsekciju navode da nakon završenog prskanja više nema nikakve opasnosti po ljudsko zdravlje, a ujedno i posetioci festivala „Nišville“, koji počinje 15. avgusta, neće imati problema sa insektima.

Prvog dana u prepodnevnom terminu između 5 i 8 sati tretiraće se park u Niškoj banji, park na Trgu kralja Aleksandra, zatim pored Nišave kod Gradske kuće, uređeni deo keja, Park Svetog Save, Čair i priobalje Gabrovačke reke.

Istog dana od 19 do 21 sat u planu je prskanje područja kod Vrežinskog bazena, u Sremskoj, ulici Nikole Kopernika, na Vizantijskom bulevaru, u ulici Pariske komune, Majakovskog i Branka Krsmanovića.

U četvrtak, 15. avgusta, od 5 ujutru biće tretirana Tvrđava. Istog dana počinje i džez festival “Nišvil“, a nadležni kažu da je sve bezbedno po zdravlje.

Od 19 do 21 sat komarci će, dodaje Nikolić, biti uništavani u drvoredima u ulici Dragiše Cvetkovića, na Bulevaru Nemanjića, Bulevaru doktora Zorana Đinđića, u ulici Stanoja Bunuševca i Stefana Prvovenčanog.

U slučaju nepovoljnih vremenskih uslova, tretman će biti odložen za prvi naredni dan kada uslovi budu odgovarajući.

Povezane vesti