018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Protiv Vojvodine za tri boda

Komentari: isključeni
Tagovi: ,

Fudbaleri Radničkog u subotu nastavljaju borbu za opstanak u Jelen super ligi. Na Čair dolazi novosadska Vojvodina, a susret će početi u 17 časova. Niški superligaš u prva četiri kola osvojio je šest velikih bodova, dok je Vojvodina unela u prolećni saldo samo četiri. Zbog toga je smenjen trener Zoran Marić, a na kormilo tima doveden Zlatomir Zagorčić. U Radničkom, pak, ističu da su to unutrašnje stvari novosadskog kluba i da pred duel s njima razmišljaju samo o svojoj igri.

Trener Milan Rastavac na redovnoj konferenciji za novinare iskazao je nadu da će njegov tim nastaviti sa kvalitetnim igrama i osvajanjem prekopotrebnih bodova za opstanak. Naravno, protiv Vojvodine će cilj biti sva tri boda. Zbog žutih kartona u sastavu Radničkog neće biti Miloša Petrovića, a ko će ga zameniti Rastavac će odlučiti na dan utakmice.

Ulaznice za subotnji susret prodavaće se od petka u objektima Turističke organizacije Niša, a na dan utakmice na blagajnama stadiona. Ulaz na južnu tribinu košta 150, na istočnu i zapadnu 250, a mesto u loži 600 dinara.

Povezane vesti