018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Protiv„romantičara“ u 17 časova

Komentari: isključeni

Fudbaleri Radničkog igraće protiv OFK Beograda u subotu sa početkom u 17 časova. Već posle samo dva održana treninga novi trener Milan Milanović hvali sve igrače zbog visokog profesionalnog odnosa na treninzima i očekuje da se to na terenu pretvori u prvu prolećnu pobedu.

Radnički ima izuzetno kvalitetan tim, sa zavidnim nivoom tehničko-taktičke i fizičke pripreme- rekao je Milanović na današnjoj redovnoj konferenciji za novinare.

Novi šef stručnog štaba neće moći sa klupe da vodi tim, jer je u ovom prvenstvu već trenirao dva naša superligaša, ali u tome ne vidi problem. Po njemu važno je šta će igrači pokazati na terenu, a on veruje u pobedu protiv „romantičara“, koje je trenirao dva meseca. Milanović neće u ovom trenutku praviti velike promene u timu, koji je selektirao Dragoljub Bekvalac, ali će uneti izvesne promene u taktici.

Inače, ulaznice za utakmicu Radnički-OFK Beograd prodavaće se u petak i subotu od 10 časova na blagajnama ispred Hale „Čair“. Mesto na južnoj tribini košta 150, a na „istoku“ i „zapadu“ 300 dinara. Za dame i decu mlađu od 10 godina ulaz je besplatan kao i za starije od 60 godina, koji će moći da uđu na zapadnu tribinu. Za subotnju utakmicu važe i ostali popusti, pa se očekuje solidna poseta, pogotovo što se najavljuje lepo vreme.

Povezane vesti