018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Pronađeno telo Tijane Jurić, policija našla ubicu

Komentari: isključeni

Telo nedavno otete devojčice Tijane Jurić (15) iz Bajmoka pronađeno je zakopano u okolini Sombora, rečeno je Tanjugu u MUP-u.

Osumnjičeni za otmicu i ubistvo, koji je lociran i uhapšen u okviru opsežne policijske akcije, nalazi se u pritvoru i pod daljom istragom. Kako je navedeno, osumnjičeni je devojčicu oteo u Bajmoku i, kako se pretpostavlja, neposredno nakon toga je i ubio.

Ubica Tijane Jurić iz Bajmoka je mesar Dragan Đurić iz Surčina, izjavio je danas ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

Ministar je na konferenciji za novinare u Palati Srbija rekao da je monstrum Đurić (1980.) priveden, da je zločin priznao i da je policiju odveo do mesta na kome je zakopao žrtvu, desetak kilometra od Sombora.

Stefanović je rekao da Đurić nije pokazao ni trunku kajanja za ovaj monstruozni zločin i da očekuje da će on dobiti najtežu kaznu.

Ministar je kazao i da mu je žao što je u Srbiji ukinuta smrtna kazna i da je očigledno da ovaj slučaj govori da mi još nismo spremni za praćenje tekovina EU.

Telo nedavno otete devojčice Tijane Jurić (15) iz Bajmoka pronađeno je noćas zakopano u okolini Sombora.

Tijana je poslednji put viđena 26. jula u 00.25 časova nedaleko od Sportskog centra „Rata“ u Bajmoku.

Na neasfaltiranom delu puta pronađeni su predmeti koji, prema izjavi majke, pripadaju nestaloj devojčici, a odmah posle nestanka Tijane u potragu su se, pored srpske, uključili mađarska policija, Evropol, Interpol i međunarodni sajt posvećen nestaloj deci u Evropi.

(Tanjug)

Povezane vesti