018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Pronađeno 17 ilegalaca

Komentari: isključeni
Tagovi:

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu su, u toku noći, na auto-putu Niš – Beograd, u blizini naplatne rampe Nais, pronašli 17 državljana Sirije koji su ilegalno ušli na teritoriju Republike Srbije.

U putničkom motornom vozilu marke „fijat punto“, niških registarskih oznaka za koje se sumnja da su falsifikovane, kojim je upravljao sedamnaestogodišnjak, pronađeno je sedam državljana Sirije. Osumnjičeni se na znak policije nije zaustavio i pokušao je da pobegne, ali ga je policija brzom akcijom pronašla.

Maloletni vozač je uz prisustvo radnika Centra za socijalni rad sproveden u prihvatnu stanicu Zavoda za vaspitanje omladine u Nišu i protiv njega će biti podneta krivična prijava u redovnom postupku Višem javnom tužilaštvu u Nišu, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi i falsifikovanje isprave.

Takođe, policija je u putničkom motornom vozilu marke “opel vektra“, beogradskih registarskih oznaka, pronašla deset državljana Sirije, dok se za vozačem intenzivno traga.

Povezane vesti