018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Promovisan dvobroj „Gradine“ (VIDEO)

Komentari: isključeni
Tagovi: ,

U knjižari Niškog kulturnog centra “Branko Miljković” promovisan je dvobroj časopisa “Gradina”. Ovo ekskluzivno izdanje većim delom posvećeno je Branku Miljkoviću , a na više od 420 strana mogu se naći tekstovi o Velikom ratu, savremenoj jermesnkoj poeziji, kao i obilje književnih kritika.

Više od polovine ekskluzivnog dvobroja “Gradine” posvećeno je našem slavnom, rano preminulom pesniku Branku Miljkoviću , jer se ove godine navršava 80 godina od njegovog rođenja.

Dvobroj je obogaćen i velikim brojem fotografija, kao i strip ilustracijama Miljkovićevih pesama , autora Bojana Milojevića, a mogu se naći i najpoznatija dela slavnog pesnika na više stranih jezika.

Do kraja kalendarske godine izaći će iz štampe još jedan dvobroj „Gradine“. Time Niški kulturni centar uspešno završava projektovani plan, kojim je u 2014. trebalo urediti i štampati tri dvobroja ovog pretižnog književnog časopisa. Inače, ovo ekslukluzivno izdanje na preko 420 stranica, može se kupiti u knjižari NKC -a , preko puta Kliničkog centra , po ceni od 550 dinara.

Povezane vesti