018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Program stažiranja za mlade pripadnike manjina u državnim institucijama

Komentari: isključeni
Tagovi: ,

Kancelarija za ljudska i manjinska prava poziva mlade pripadnike albanske, bošnjačke i romske nacionalne manjine da se prijave na konkurs za „Program stažiranja za mlade pripadnike manjina u državnim institucijama u Srbiji“.

Šestomesečni Program stažiranja biće realizovan uz finansijsku podršku Ambasade Velike Britanije u Beogradu. Cilj projekta je aktivnije učešće mladih pripadnika albanske, bošnjačke i romske nacionalne zajednice u javnom životu i njihovo veće uključivanje u rad državnih institucija u Srbiji.

Rok za prijavu na konkurs i podnošenje neophodne dokumentacije je najkasnije do 17. novembra 2014. godine.

Prijavni formular i tekst oglasa sa svim neophodnim informacijama zainteresovani kandidati mogu pronaći na veb-stranicama Kancelarije za ljudska i manjinska prava www.ljudskaprava.gov.rs i Koordinacionog tela Vlade Republike Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa www.kt.gov.rs. (formular će biti dostupan i u odeljenju Koordinacionog tela u Preševu i Bujanovcu).

Izabrani kandidati će potpisati ugovore sa Kancelarijom za ljudska i manjinska prava u kojima će biti definisana njihova prava i obaveze. Svi izabrani stažisti će dobijati mesečnu nadoknadu.

Za sve dodatne informacije, možete se obratiti ispostavi Kancelarije za ljudska i manjinsla prava u Nišu, ul. Nikole Pašića br. 24.      (zgrada Gradske uprave), ili na broj telefona 018/ 504-779.

 

 

Povezane vesti