018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Program NKC u dane praznika (VIDEO)

Od:
Komentari: isključeni

Niški kulturuni centar će, povodom novogodišnjih praznika 29. i 30.decembra imati bogatiji program koji će , pre svega , biti posvećen najmlađima. Dešavanja će se odvijati od 18 do 20 sati na Trgu kralja Milana.
Za ponedeljak, 29. decembra, predviđena je predstava “Baba Mrazica i drugari” koju će najmlađi moći da vide na Trgu kralja Milana , u centru grada. Istog dana, od 20 sati U Narodnom pozorištu biće premijerno odigrana predstava “Šoferi” u režiji Milana Neškovića. Karte za premijeru su besplatne i mogu se nabaviti u knjižari NKC-a na Bulevaru Zorana Đinđića 37, i jedna osoba može uzeti dve karte, uz ličnu kartu.
U utorak, 30. decembra na Trgu Kralja Milana, najmlađi će moći da se druže sa Snežanom iz bajke “Snežana i sedam patuljaka”uz balone i konfete.
A u okviru Novogodišnjeg sajma, takođe na centralnom gradskom Trgu, na štandu NKC-a biće i poklon-paketića koji su donacija nevladine organizacije “Ljubi bližnjeg svog” i štamparije “Mediveast” iz Niša. Paketići sadrže slikovnice, bojanke i knjižice za decu.